Sunday, March 11, 2012

Melodifestivalen 2012

Eilen tosiaan tuli taas FST5-kanavalta suorana Ruotsin euroviisukarsinta. Tästä on jo tullut aikamoinen tapa, että seuraan Ruotsin euroviisukarsintoja, nimittäin oli jo kolmas vuosi putkeen. Suomen karsinnat esimerkiksi ei tänä vuonna kiinnostaneet laisinkaan. Eipä siinä, Ruotsin karsintojen taso on kyllä sen verran kovaa, että siellä on puolet kisaajista parempia kuin itse lopullisessa kilpailussa ikinä on. Tänä vuonna taso oli ehkä vielä pikkuisen normaalia kovempi, koska sieltä puuttuivat ne perinteiset tylsät viisubiisit melkein kokonaan.

Voittajaksi selviytyi tosiaan Loreen, jonka biisin "My heart is refusing me" on mahdollisesti hyvin useat kuulleet (tai sitten ihmiset elää laatikossa). Nyt hän kuitenkin kilpaili "Euphoria"-nimisellä laululla ja täytyy sanoa, että minä tykkään siitä. Voittajaksi olisin ehkä kuitenkin valinnut eri laulun. Tässä minun viisi (5) lemppariani eiliseltä.

1. Ulrik Munther - Soldiers


Ensin, kun näin tämän pojan ajattelin, että "vooooi söötti". Sitten hän alkoi laulamaan ja voih olin myyty. Ajattelin kuitenkin, että olen hirveän pedo, kun kuolaan pikkupoikaa. Onneksi pikkuveljeni kuitenkin googletti kyseisen henkilön ja selvisi, että hän onkin vain muutaman kuukauden minua nuorempi, joten voin siis hyvällä omalla tunnolla tuijotella noita suloisia silmiä.

2. Danny - Amazing


Danny on sellainen laulaja, joka tekee lähes aina hyviä "feelgood"-biisejä. Mitään hirveän syvällisiä sanoituksia on turha odottaa, mutta kivaa tanssimusaa ainakin on. Tässä esityksessä oli kaikista siisteintä nuo asut ! Mua hiukan kävi sääliksi Dannyä, kun hän jäi taas toiseksi, kun viime vuonna hän hävisi niukasti Ericille ja tänä vuonna Loreenille. Raukka. :(

3. Loreen - Euphoria


Ihana biisi, yksinkertaisesti. Hänen tanssimuuvinsa ovat kyllä hiukan mielenkiintoiset. Lisäksi jostain kumman syystä mua häiritsi hirveästi hänen hampaansa. :D Hirveän oleellisiin asioihin kiinnitän huomiota..

4. David Lingren - Shout it out


En voi uskoa, etten tiennyt David Lingrenistä mitään ennen eilistä. Aivan ihana tanssibiisi tässäkin ja tämä miekkonenkin on tosi hurmaava. (Tosin sillä on vasemmassa nimettömässä sormus..) Oli aika yllättävää, kun hän aloitti tuon breikkauksen kesken biisin.

5. Dead by April - Mystery


Siis öö... Miksen tiennyt, että Dead by April on ruotsalainen bändi? Nyt nolottaa. Kuitenkin tykkään tästä biisistä ja tuo päälaulaja on herttainen. Tosin oon aina luullut, että nuo "örkkikohdat" laulaa sama laulaja kuin muunkin laulun, joten nyt tuli kunnolla sivistystä tämän esityksen nähtyäni. 

3 comments:

  1. Syvällisyysaste on sama kuin kaksi plus neliöjuuri miinus yhdeksän eli toisin sanoen sitä ei ole olemassa ellei oteta mukaan imaginääriyksikköä, jolloin saadaan kompleksilukuja jotka on vain laajennuksia reaaliluvuille ja sitä ei nyt lasketa mukaan tässä todellisuudessa, nyyhkis.

    Syvällisempää postausta odotellessa painun takaisin luonnontieteiden ihmemaahan.

    ReplyDelete
  2. Onneksi en ymmärtänyt tuota matikan vertausta, joten voin jättää tämän kommentin huomiotta. :)

    ReplyDelete
  3. Möö, tyhjään tässä yritän kommunikoida sun kanssa :<

    ReplyDelete

A negative mind will never give you a positive life. Spread happiness! <3